Politika Private

workaddiction.org ("ne", "jonë" ose "ne") është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si të dhënat tuaja personale mblidhen, përdoren dhe zbulohen nga workaddiction.org.

Kjo politikë e privatësisë zbatohet për faqen tonë të internetit dhe nënfushat e lidhura me të (bashkë, "Shërbimi" ynë) së bashku me aplikacionin tonë, workaddiction.org. Duke hyrë ose duke përdorur Shërbimin tonë, ju nënkuptoni se keni lexuar, kuptuar dhe dakorduar me mbledhjen, ruajtjen, përdorimin dhe zbulimin tonë të informacionit tuaj personal siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë dhe Kushtet tona të Shërbimit.

Përkufizime dhe terma kyç

Për të ndihmuar në shpjegimin e gjërave sa më qartë që të jetë e mundur në këtë Politikë të Privatësisë, sa herë që referohet ndonjë prej këtyre termave, përcaktohen rreptësisht si:

 • Cookie: sasi e vogël e të dhënave të krijuara nga një faqe interneti dhe e ruajtur nga shfletuesi juaj i internetit. Përdoret për të identifikuar shfletuesin tuaj, për të ofruar analitikë, për të mbajtur mend informacione rreth jush, si p.sh. preferencat e gjuhës ose informacionet e hyrjes.
 • Kompania: kur kjo politikë përmend "Kompaninë", "ne", "ne" ose "jonë", ajo i referohet workaddiction.org, që është përgjegjëse për
  informacionin tuaj sipas kësaj Politike të Privatësisë.
  Vendi: ku janë bazuar workaddiction.org ose pronarët/themeluesit e workaddiction.org, në këtë rast është Polonia
 • Klienti: i referohet kompanisë, organizatës ose personit që regjistrohet për të përdorur shërbimin workaddiction.org për të menaxhuar
  marrëdhëniet me konsumatorët ose përdoruesit e shërbimeve.
 • Pajisja: çdo pajisje e lidhur me internetin si telefon, tablet, kompjuter ose çdo pajisje tjetër që mund të përdoret për të vizituar
  workaddiction.org dhe përdorni shërbimet.
 • Adresa IP: Çdo pajisjeje të lidhur në internet i caktohet një numër i njohur si adresa e protokollit të Internetit (IP).
  Këta numra zakonisht caktohen në blloqe gjeografike. Një adresë IP shpesh mund të përdoret për të identifikuar vendndodhjen nga
  me të cilën një pajisje është e lidhur me internetin.
 • Personeli: i referohet atyre individëve që janë të punësuar nga workaddiction.org ose janë nën kontratë për të kryer një shërbim
  në emër të njërës nga palët.
 • Të dhëna personale: çdo informacion që drejtpërdrejt, indirekt ose në lidhje me informacione të tjera - duke përfshirë një personal
  numri i identifikimit - lejon identifikimin ose identifikimin e një personi fizik.
 • Shërbimi: i referohet shërbimit të ofruar nga workaddiction.org siç përshkruhet në kushtet përkatëse (nëse disponohet) dhe në këtë
  platformë.
 • Shërbimi i palëve të treta: i referohet reklamuesve, sponsorëve të konkursit, partnerëve promovues dhe marketingut dhe të tjerëve që ofrojnë
  përmbajtjen tonë ose produktet ose shërbimet e të cilave mendojmë se mund t'ju interesojnë.
 • Faqja e internetit: faqja e workaddiction.org, e cila mund të aksesohet nëpërmjet kësaj URL: workaddiction.org
 • Ju: një person ose ent që është i regjistruar në workaddiction.org për të përdorur Shërbimet.

Çfarë informacioni mbledhim ne?

Ne mbledhim informacion nga ju kur vizitoni faqen tonë të internetit, regjistroheni në faqen tonë, bëni një porosi, abonoheni në buletinin tonë, përgjigjeni në një anketë ose plotësoni një formular.
Emri / Emri i përdoruesit
Numrat e telefonit
Adresat e emailit
Adresat e postës
Titujt e Punës

Kur përdor workaddiction.org informacionin e përdoruesit fundor nga palët e treta?

workaddiction.org do të mbledhë të dhënat e përdoruesit fundor të nevojshëm për të ofruar shërbimet e workaddiction.org për klientët tanë. Përdoruesit përfundimtarë mund të na ofrojnë vullnetarisht informacionin që ata kanë vënë në dispozicion në faqet e internetit të mediave sociale. Nëse na jepni ndonjë informacion të tillë, ne mund të mbledhim informacione të disponueshme publikisht nga faqet e internetit të mediave sociale që keni treguar. Ju mund të kontrolloni
sa nga informacionet tuaja e bëjnë publike faqet e internetit të mediave sociale duke vizituar këto faqe interneti dhe duke ndryshuar cilësimet tuaja të privatësisë.

Kur workaddiction.org përdor informacionin e klientit nga palët e treta?

Ne marrim disa informacione nga palët e treta kur ju na kontaktoni. Për shembull, kur na dërgoni adresën tuaj të emailit për të treguar interes për t'u bërë klient i workaddiction.org, ne marrim informacion nga një palë e tretë që ofron shërbime të automatizuara të zbulimit të mashtrimit te workaddiction.org. Ne gjithashtu mbledhim herë pas here informacion që vihet në dispozicion të publikut në faqet e internetit të mediave sociale. Ju mund të kontrolloni se sa nga informacionet tuaja e bëjnë publike faqet e internetit të mediave sociale duke vizituar këto faqe interneti dhe duke ndryshuar cilësimet tuaja të privatësisë.

A e ndajmë informacionin që mbledhim me palët e treta?

Ne mund të ndajmë informacionin që mbledhim, personal dhe jopersonal, me palët e treta si reklamuesit, sponsorët e konkursit, partnerët promovues dhe marketingu dhe të tjerë që ofrojnë përmbajtjen tonë ose produktet ose shërbimet e të cilëve ne mendojmë
mund t'ju interesojë. Ne gjithashtu mund ta ndajmë atë me kompanitë dhe partnerët tanë të biznesit aktual dhe të ardhshëm, dhe nëse jemi të përfshirë në një bashkim, shitje asetesh ose riorganizim tjetër biznesi, ne gjithashtu mund të ndajmë ose transferojmë informacionin tuaj personal dhe jo personal te pasardhësit tanë në- interesi. Ne mund të angazhojmë ofrues të besueshëm të shërbimeve të palëve të treta për të kryer funksione dhe për të ofruar shërbime për ne, të tilla si pritja dhe mirëmbajtja e serverëve tanë dhe faqes së internetit, ruajtja dhe menaxhimi i bazës së të dhënave, menaxhimi i postës elektronike, marketingu i ruajtjes, përpunimi i kartave të kreditit, shërbimi ndaj klientit dhe përmbushja e porosive për produktet dhe shërbimet që mund të blini përmes faqes së internetit. Ne ka të ngjarë të ndajmë informacionin tuaj personal, dhe ndoshta disa informacione jopersonale, me këto palë të treta për t'u mundësuar atyre të kryejnë këto shërbime për ne dhe për ju.

Ne mund të ndajmë pjesë të të dhënave të skedarëve tanë të regjistrit, duke përfshirë adresat IP, për qëllime analitike me palë të treta si partnerët e analitikës në ueb, zhvilluesit e aplikacioneve dhe rrjetet e reklamave. Nëse adresa juaj IP është e përbashkët, ajo mund të përdoret për të vlerësuar vendndodhjen e përgjithshme dhe teknologji të tjera, si shpejtësia e lidhjes, nëse e keni vizituar faqen e internetit në një vendndodhje të përbashkët dhe llojin e pajisjes së përdorur për të vizituar faqen e internetit. Ata mund të grumbullojnë informacione rreth reklamave tona dhe asaj që shihni në faqen e internetit dhe më pas të ofrojnë auditim, hulumtim dhe raportim për ne dhe reklamuesit tanë. Ne gjithashtu mund t'u zbulojmë informacione personale dhe jopersonale për ju zyrtarëve të qeverisë ose të zbatimit të ligjit ose palëve private pasi ne, sipas gjykimit tonë, besojmë të nevojshme ose të përshtatshme për t'iu përgjigjur pretendimeve, procesit ligjor (përfshirë
fletëthirrjet), për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tona ose ato të një pale të tretë, sigurinë e publikut ose të çdo personi, për të parandaluar ose ndaluar çdo aktivitet të paligjshëm, joetik ose ligjërisht të zbatueshëm, ose për të vepruar ndryshe me urdhrat e gjykatës, ligjet në fuqi, rregullat dhe
rregulloret.

Ku dhe kur mblidhet informacioni nga klientët dhe përdoruesit përfundimtarë?

workaddiction.org do të mbledhë informacione personale që ju na paraqisni. Ne gjithashtu mund të marrim informacion personal për ju nga palët e treta siç përshkruhet më sipër.

Si e përdorim informacionin që mbledhim?

Çdo informacion që mbledhim nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

 • Për të personalizuar përvojën tuaj (të dhënat tuaja na ndihmojnë t'i përgjigjemi më mirë nevojave tuaja individuale)
 • Për të përmirësuar faqen tonë të internetit (ne përpiqemi vazhdimisht të përmirësojmë ofertat tona të internetit bazuar në informacionin dhe reagimet që ne
  marrë nga ju)
 • Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit (informacioni juaj na ndihmon t'u përgjigjemi në mënyrë më efektive kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit
  dhe nevojat për mbështetje)
 • Për të përpunuar transaksionet
 • Për të administruar një konkurs, promovim, sondazh ose veçori të tjera të sajtit
 • Për të dërguar email periodik

Si e përdorim ne adresën tuaj të emailit?

Duke paraqitur adresën tuaj të emailit në këtë faqe interneti, ju pranoni të merrni email nga ne. Ju mund ta anuloni pjesëmarrjen tuaj në secilën prej këtyre listave të postës elektronike në çdo kohë duke klikuar në lidhjen e tërheqjes ose në opsionin tjetër të çregjistrimit që përfshihet në emailin përkatës. Ne u dërgojmë email vetëm njerëzve që na kanë autorizuar t'i kontaktojmë, qoftë drejtpërdrejt, ose nëpërmjet një pale të tretë. Ne bejme
mos dërgoni emaile komerciale të pakërkuara, sepse ne e urrejmë spam-in po aq sa ju. Duke paraqitur adresën tuaj të emailit, ju gjithashtu pranoni të na lejoni të përdorim adresën tuaj të emailit për shënjestrimin e audiencës së klientit në sajte si Facebook, ku ne shfaqim
reklama me porosi për njerëz të veçantë që kanë zgjedhur të marrin komunikime nga ne. Adresat e emailit të dorëzuara vetëm përmes faqes së përpunimit të porosive do të përdoren për qëllimin e vetëm për t'ju dërguar informacione dhe përditësime në lidhje me porosinë tuaj. Nëse, sidoqoftë, na keni dhënë të njëjtin email përmes një metode tjetër, ne mund ta përdorim atë për cilindo nga qëllimet e përcaktuara në këtë politikë. Shënim: Nëse në çdo kohë dëshironi të çregjistroheni nga marrja e emaileve të ardhshme, ne përfshijmë detajet
udhëzimet për çregjistrim në fund të çdo emaili.

Sa kohë i ruajmë informacionet tuaja?

Ne e ruajmë informacionin tuaj vetëm për aq kohë sa na nevojitet për t'ju ofruar workaddiction.org dhe për të përmbushur qëllimet e përshkruara në këtë politikë. Ky është gjithashtu rasti për këdo me të cilin ne ndajmë informacionin tuaj dhe që kryen shërbime në emrin tonë.
Kur nuk kemi më nevojë të përdorim informacionin tuaj dhe nuk kemi nevojë t'i mbajmë ato në përputhje me detyrimet tona ligjore ose rregullatore, ne ose do ta heqim atë nga sistemet tona ose do t'i depersonalizojmë në mënyrë që të mos mund t'ju identifikojmë.

Si e mbrojmë informacionin tuaj?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur bëni një porosi ose kur vendosni, dorëzoni ose aksesoni informacionin tuaj personal. Ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. Të gjitha informacionet e dhëna sensitive/kredi transmetohen nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe më pas kodohen në bazën e të dhënave të ofruesve të portës së pagesave.
të jenë të aksesueshëm vetëm nga ata të autorizuar me të drejta të veçanta aksesi në sisteme të tilla dhe u kërkohet ta mbajnë informacionin konfidencial. Pas një transaksioni, informacioni juaj privat (kartat e kreditit, numrat e sigurimeve shoqërore, financat, etj.) nuk mbahen kurrë në dosje. Megjithatë, ne nuk mund të sigurojmë ose garantojmë sigurinë absolute të çdo informacioni që transmetoni te workaddiction.org ose të garantojmë që informacioni juaj mbi Shërbimin nuk mund të aksesohet, zbulohet, ndryshohet ose shkatërrohet nga një shkelje e ndonjë prej tyre fizike, teknike, ose masa mbrojtëse menaxheriale.

A mund të transferohet informacioni im në vende të tjera?

workaddiction.org është inkorporuar në Poloni. Informacioni i mbledhur nëpërmjet faqes sonë të internetit, nëpërmjet ndërveprimeve të drejtpërdrejta me ju, ose nga përdorimi i shërbimeve tona të ndihmës mund të transferohet herë pas here në zyrat ose personelin tonë, ose te palët e treta, të vendosura në të gjithë botën, dhe mund të shikohen dhe të strehohen kudo në botën, duke përfshirë vendet që mund të mos kenë ligje të zbatueshmërisë së përgjithshme që rregullojnë përdorimin dhe transferimin e të dhënave të tilla. Në masën më të plotë të lejuar nga ligji në fuqi, duke përdorur ndonjë nga sa më sipër, ju pranoni vullnetarisht transferimin dhe mbajtjen ndërkufitare të një informacioni të tillë.

A është informacioni i mbledhur përmes
Shërbimi workaddiction.org është i sigurt?

Ne marrim masa paraprake për të mbrojtur sigurinë e informacionit tuaj. Ne kemi procedura fizike, elektronike dhe menaxheriale për të ndihmuar në mbrojtjen, parandalimin e aksesit të paautorizuar, ruajtjen e sigurisë së të dhënave dhe përdorimin e saktë të informacionit tuaj. Megjithatë, asnjëra
njerëzit dhe as sistemet e sigurisë janë të pagabueshme, duke përfshirë sistemet e enkriptimit. Përveç kësaj, njerëzit mund të kryejnë krime të qëllimshme, të bëjnë gabime ose të mos ndjekin politikat. Prandaj, ndërsa ne përdorim përpjekje të arsyeshme për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute. Nëse ligji i zbatueshëm imponon ndonjë detyrë të padisponueshme për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ju pranoni që sjellja e pahijshme e qëllimshme do të jenë standardet e përdorura për të matur përputhshmërinë tonë me atë detyrë.

A mund të përditësoj ose korrigjoj informacionin tim?

Të drejtat që keni për të kërkuar përditësime ose korrigjime në informacionin që mbledh workaddiction.org varen nga marrëdhënia juaj me workaddiction.org. Personeli mund të përditësojë ose korrigjojë informacionin e tij siç detajohet në politikat tona të brendshme të punësimit të kompanisë.
Konsumatorët kanë të drejtë të kërkojnë kufizimin e përdorimeve të caktuara dhe zbulimin e informacionit personal të identifikueshëm si
vijon. Ju mund të na kontaktoni në mënyrë që (1) të përditësoni ose korrigjoni informacionin tuaj personal të identifikueshëm, (2) të ndryshoni preferencat tuaja në lidhje me komunikimet dhe informacionet e tjera që merrni nga ne, ose (3) të fshini informacionin personal të identifikueshëm
informacioni i mbajtur për ju në sistemet tona (sipas paragrafit të mëposhtëm), duke anuluar llogarinë tuaj. Përditësimet, korrigjimet, ndryshimet dhe fshirjet e tilla nuk do të kenë asnjë efekt mbi informacionet e tjera që ne mbajmë, ose informacionin që u kemi dhënë palëve të treta në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë përpara një përditësimi, korrigjimi, ndryshimi ose fshirjeje të tillë. Për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë tuaj, ne mund të ndërmarrim hapa të arsyeshëm (siç është kërkimi i një fjalëkalimi unik) për të verifikuar identitetin tuaj përpara se t'ju lejojmë hyrjen në profilin ose të bëjmë korrigjime. Ju jeni përgjegjës për ruajtjen e fshehtësisë së unike tuaj
fjalëkalimi dhe informacioni i llogarisë në çdo kohë.
Duhet të jeni të vetëdijshëm se nuk është teknologjikisht e mundur të hiqni çdo regjistrim të informacionit që na keni dhënë nga sistemi ynë. Nevoja për të mbështetur sistemet tona për të mbrojtur informacionin nga humbja e paqëllimshme do të thotë që a
kopja e informacionit tuaj mund të ekzistojë në një formë të pa fshirë që do të jetë e vështirë ose e pamundur për ne ta gjejmë. Menjëherë pas marrjes së kërkesës suaj, të gjitha informacionet personale të ruajtura në bazat e të dhënave që ne përdorim në mënyrë aktive dhe media të tjera lehtësisht të kërkueshme do të përditësohen, korrigjohen, ndryshohen ose fshihen, sipas rastit, sa më shpejt dhe në masën e arsyeshme dhe teknikisht të praktikueshme.
Nëse jeni përdorues përfundimtar dhe dëshironi të përditësoni, fshini ose merrni çdo informacion që kemi për ju, mund ta bëni këtë duke kontaktuar organizatën e së cilës jeni klient.

Shitja e Biznesit

Ne rezervojmë të drejtën për të transferuar informacion tek një palë e tretë në rast të një shitjeje, bashkimi ose transferimi tjetër të të gjitha ose në thelb të gjitha aseteve të workaddiction.org ose ndonjë prej Filialeve të saj të Korporatës (siç përcaktohet këtu), ose asaj pjese të workaddiction.org ose ndonjë prej filialeve të saj të korporatave me të cilat lidhet Shërbimi, ose në rast se ne e ndërpresim biznesin tonë ose bëjmë një peticion ose
kanë paraqitur kundër nesh një kërkesë për falimentim, riorganizim ose procedurë të ngjashme, me kusht që pala e tretë të pranojë t'u përmbahet kushteve të kësaj Politike të Privatësisë.

Filialet

Ne mund të zbulojmë informacione (përfshirë informacionin personal) për ju te bashkëpunëtorët tanë të korporatës. Për qëllimet e kësaj Politike të Privatësisë, "Filiata e Korporatës" nënkupton çdo person ose ent që kontrollon drejtpërdrejt ose indirekt, kontrollohet ose është nën kontroll të përbashkët me workaddiction.org, qoftë nga pronësia apo ndryshe. Çdo informacion në lidhje me ju që ne u japim bashkëpunëtorëve tanë të korporatës do të trajtohet nga ato bashkëpunëtorë të korporatës në përputhje me kushtet e kësaj Politike të Privatësisë.

Ligji në fuqi

Kjo Politikë e Privatësisë udhëhiqet nga ligjet e Polonisë pa marrë parasysh dispozitat e saj të konfliktit të ligjeve. Ju pranoni juridiksionin ekskluziv të gjykatave në lidhje me çdo veprim ose mosmarrëveshje që lind midis palëve sipas ose në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, përveç atyre individëve që mund të kenë të drejta për të bërë pretendime sipas Privacy Shield, ose Zvicër-SHBA
kornizë. Ligjet e Polonisë, duke përjashtuar rregullat e saj të konfliktit të ligjit, do të rregullojnë këtë Marrëveshje dhe përdorimin tuaj të faqes në internet. Përdorimi juaj i faqes në internet mund të jetë gjithashtu subjekt i ligjeve të tjera lokale, shtetërore, kombëtare ose ndërkombëtare. Duke përdorur workaddiction.org ose duke na kontaktuar drejtpërdrejt, ju nënkuptoni pranimin tuaj të kësaj Politike të Privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me këtë Politikë të Privatësisë, nuk duhet të angazhoheni me faqen tonë të internetit ose të përdorni shërbimet tona. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes në internet, angazhimi i drejtpërdrejtë me ne ose ndjekja e postimit të ndryshimeve në këtë Politikë të Privatësisë që nuk ndikojnë ndjeshëm në përdorimin ose zbulimin e informacionit tuaj personal do të nënkuptojë që ju i pranoni ato ndryshime.

Pëlqimi juaj

Ne kemi përditësuar Politikën tonë të Privatësisë për t'ju ofruar transparencë të plotë në lidhje me atë që vendoset kur vizitoni faqen tonë dhe si përdoret. Duke përdorur workaddiction.org tonë, duke regjistruar një llogari ose duke bërë një blerje, ju pranoni në këtë mënyrë politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Lidhje me faqet e tjera të internetit

Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për Shërbimet. Shërbimet mund të përmbajnë lidhje me faqet e tjera të internetit që nuk operohen ose kontrollohen nga workaddiction.org. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen, saktësinë ose opinionet e shprehura në faqet e tilla të internetit dhe të tilla
faqet e internetit nuk hetohen, monitorohen ose kontrollohen për saktësi ose plotësi nga ne. Ju lutemi mbani mend se kur përdorni një lidhje për të shkuar nga Shërbimet në një faqe tjetër interneti, Politika jonë e Privatësisë nuk është më në fuqi. Shfletimi dhe ndërveprimi juaj në çdo uebsajt tjetër, duke përfshirë ato që kanë një lidhje në platformën tonë, i nënshtrohen rregullave dhe politikave të saj. Këto palë të treta mund të përdorin cookie-t e tyre ose metoda të tjera për të mbledhur informacione rreth jush.

Biskota

workaddiction.org përdor "Cookies" për të identifikuar zonat e faqes sonë të internetit që ju keni vizituar. Një Cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e ruajtur në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare nga shfletuesi juaj i internetit. Ne përdorim Cookies për të përmirësuar performancën dhe funksionalitetin
të faqes sonë të internetit, por nuk janë thelbësore për përdorimin e tyre. Megjithatë, pa këto cookie, disa funksione si videot mund të bëhen të padisponueshme ose do t'ju kërkohet të vendosni të dhënat tuaja të hyrjes sa herë që vizitoni faqen e internetit, pasi ne nuk do të mund të kujtonim se keni hyrë më parë. Shumica e shfletuesve të internetit mund të vendosen për të çaktivizuar përdorimin e Cookies. Megjithatë, nëse çaktivizoni "Cookies", mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionalitetin në faqen tonë të internetit siç duhet ose fare. Ne kurrë nuk vendosim informacion personal të identifikueshëm në Cookies.

Bllokimi dhe çaktivizimi i cookies dhe teknologjive të ngjashme

Kudo që të jeni, mund të vendosni gjithashtu shfletuesin tuaj që të bllokojë skedarët e skedarëve dhe teknologjitë e ngjashme, por ky veprim mund të bllokojë skedarët tanë thelbësorë dhe të parandalojë funksionimin e duhur të faqes sonë të internetit, dhe mund të mos jeni në gjendje të përdorni plotësisht të gjitha skedarët e tij.
veçoritë dhe shërbimet. Ju gjithashtu duhet të jeni të vetëdijshëm se mund të humbni gjithashtu disa informacione të ruajtura (p.sh. detajet e ruajtura të hyrjes, preferencat e faqes) nëse bllokoni skedarët e skedarëve në shfletuesin tuaj. Shfletues të ndryshëm ju mundësojnë kontrolle të ndryshme. Çaktivizimi i a
cookie ose kategoria e cookie-ve nuk e fshin cookie-n nga shfletuesi juaj, do t'ju duhet ta bëni vetë nga brenda shfletuesit tuaj, duhet të vizitoni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për më shumë informacion.

Privatësia e fëmijëve

Ne nuk i drejtohemi askujt nën moshën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione të identifikueshme personale nga askush nën moshën 13 vjeç. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se fëmija juaj na ka dhënë të dhëna personale,
ju lutem na kontaktoni. Nëse bëhemi të vetëdijshëm se kemi mbledhur të dhëna personale nga kushdo nën moshën 13 vjeç pa verifikimin e pëlqimit prindëror, ne marrim hapa për ta hequr atë informacion nga serverët tanë.

Ndryshimet në politikën tonë të privatësisë

Ne mund të ndryshojmë Shërbimin dhe politikat tona dhe mund të na duhet të bëjmë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë në mënyrë që ato të pasqyrojnë me saktësi Shërbimin dhe politikat tona. Nëse nuk kërkohet ndryshe me ligj, ne do t'ju njoftojmë (për shembull, përmes Shërbimit tonë) më parë
ne bëjmë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë dhe ju japim një mundësi t'i rishikoni ato përpara se të hyjnë në fuqi. Më pas, nëse vazhdoni të përdorni Shërbimin, do të jeni të detyruar nga Politika e përditësuar e privatësisë. Nëse nuk doni të pajtoheni me këtë ose ndonjë përditësim
Politika e privatësisë, ju mund të fshini llogarinë tuaj.

Shërbimet e Palëve të Treta

Ne mund të shfaqim, përfshijmë ose vëmë në dispozicion përmbajtje të palëve të treta (përfshirë të dhënat, informacionin, aplikacionet dhe shërbimet e produkteve të tjera) ose të ofrojmë lidhje me faqet e internetit ose shërbimet e palëve të treta ("Shërbimet e palëve të treta"). Ju e pranoni dhe pranoni që workaddiction.org nuk do të jetë përgjegjës për asnjë shërbim të palëve të treta, duke përfshirë saktësinë, plotësinë, afatet kohore, vlefshmërinë, pajtueshmërinë me të drejtën e autorit, ligjshmërinë, mirësjelljen, cilësinë ose çdo aspekt tjetër të tyre. workaddiction.org nuk merr përsipër dhe nuk do të ketë asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi ndaj jush ose ndonjë personi ose entiteti tjetër për ndonjë shërbim të palëve të treta. Shërbimet e palëve të treta dhe lidhjet me to ofrohen vetëm si lehtësi për ju dhe ju i aksesoni dhe i përdorni ato tërësisht me rrezikun tuaj dhe subjekt i termave dhe kushteve të këtyre palëve të treta.

Teknologjitë e gjurmimit

 • Google Maps API
 • Google Maps API është një mjet i fuqishëm që mund të përdoret për të krijuar një hartë të personalizuar, një hartë të kërkueshme, funksione check-in,
  shfaqni sinkronizimin e të dhënave të drejtpërdrejta me vendndodhjen, planifikoni rrugët ose krijoni një kombinim vetëm për të përmendur disa.
 • Google Maps API mund të mbledhë informacion nga ju dhe nga pajisja juaj për qëllime sigurie.
 • Google Maps API mbledh informacione që mbahen në përputhje me politikën e tij të privatësisë
 • Biskota
  Ne përdorim Cookies për të përmirësuar performancën dhe funksionalitetin e tyre, por nuk janë thelbësorë për përdorimin e tyre. Megjithatë,
  pa këto cookie, funksione të caktuara si videot mund të bëhen të padisponueshme ose do t'ju kërkohet të shkruani tuajin
  detajet e hyrjes sa herë që e vizitoni pasi ne nuk do të mund të kujtonim që keni hyrë më parë.
 • Magazinimi lokal
  Hapësira ruajtëse lokale e njohur ndonjëherë si ruajtja DOM, ofron aplikacione në internet me metoda dhe protokolle për ruajtjen e klientit
  të dhëna. Hapësira ruajtëse në ueb mbështet ruajtjen e vazhdueshme të të dhënave, të ngjashme me kukitë, por me një kapacitet shumë të zgjeruar dhe jo
  informacioni i ruajtur në kokën e kërkesës HTTP.

Informacion rreth Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR)

Ne mund të mbledhim dhe përdorim informacione nga ju nëse jeni nga Zona Ekonomike Evropiane (ZEE), dhe në këtë seksion të Politikës sonë të Privatësisë do të shpjegojmë saktësisht se si dhe pse mblidhen këto të dhëna dhe si i ruajmë këto të dhëna sipas mbrojtje nga përsëritja ose përdorimi në mënyrë të gabuar.

Çfarë është GDPR?

GDPR është një ligj në mbarë BE-në për mbrojtjen e privatësisë dhe të të dhënave që rregullon mënyrën se si të dhënat e banorëve të BE-së mbrohen nga kompanitë dhe rrit kontrollin që banorët e BE-së kanë mbi të dhënat e tyre personale.
GDPR është e rëndësishme për çdo kompani që operon globalisht dhe jo vetëm për bizneset me bazë në BE dhe banorët e BE-së. Të dhënat e klientëve tanë janë të rëndësishme pavarësisht se ku ndodhen ata, kjo është arsyeja pse ne kemi zbatuar kontrollet GDPR si tona
standard bazë për të gjitha operacionet tona në mbarë botën.

Çfarë janë të dhënat personale?

Çdo të dhënë që lidhet me një individ të identifikueshëm ose të identifikuar. GDPR mbulon një spektër të gjerë informacioni që mund të përdoret më vete, ose në kombinim me informacione të tjera, për të identifikuar një person. Të dhënat personale shtrihen përtej emrit ose adresës së emailit të një personi. Disa shembuj përfshijnë informacionin financiar, opinionet politike, të dhënat gjenetike, të dhënat biometrike, adresat IP, adresën fizike, orientimin seksual dhe përkatësinë etnike.
Parimet e Mbrojtjes së të Dhënave përfshijnë kërkesa të tilla si: Të dhënat personale të mbledhura duhet të përpunohen në mënyrë të drejtë, ligjore dhe transparente dhe duhet të përdoren vetëm në atë mënyrë që
personi do të priste në mënyrë të arsyeshme. Të dhënat personale duhet të mblidhen vetëm për të përmbushur një qëllim specifik dhe ato duhet të përdoren vetëm për atë qëllim.
Organizatat duhet të specifikojnë pse u duhen të dhënat personale kur i mbledhin ato. Të dhënat personale nuk duhet të mbahen më gjatë se sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimin e tyre. Personat e mbuluar nga GDPR kanë të drejtë të aksesojnë të dhënat e tyre personale. Ata gjithashtu mund të kërkojnë një kopje të të dhënave të tyre dhe që të dhënat e tyre të përditësohen, fshihen, kufizohen ose zhvendosen në një organizatë tjetër.

Pse është i rëndësishëm GDPR?

GDPR shton disa kërkesa të reja në lidhje me mënyrën se si kompanitë duhet të mbrojnë të dhënat personale të individëve që ata mbledhin dhe përpunojnë. Ai gjithashtu rrit interesat për pajtueshmërinë duke rritur zbatimin dhe duke vendosur gjoba më të mëdha për shkelje. Përtej
këto fakte është thjesht gjëja e duhur për t'u bërë. Në workaddiction.org ne besojmë fuqimisht se privatësia e të dhënave tuaja është shumë e rëndësishme dhe ne tashmë kemi praktika të qëndrueshme sigurie dhe privatësie në fuqi që shkojnë përtej kërkesave të kësaj rregulloreje të re.
Të drejtat e subjektit të të dhënave individuale – Qasja, transportueshmëria dhe fshirja e të dhënave Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë klientët tanë të përmbushin kërkesat e GDPR për të drejtat e subjektit të të dhënave. workaddiction.org përpunon ose ruan të gjitha të dhënat personale në shitës të verifikuar plotësisht, në përputhje me DPA. Ne i ruajmë të gjitha bisedat dhe të dhënat personale deri në 6 vjet, përveç nëse llogaria juaj fshihet. Në këtë rast, ne i disponojmë të gjitha të dhënat në përputhje me Kushtet e shërbimit dhe politikën tonë të privatësisë, por nuk do t'i mbajmë ato më shumë se 60 ditë. Ne jemi të vetëdijshëm se nëse jeni duke punuar me klientët e BE-së, duhet të jeni në gjendje t'u ofroni atyre mundësinë për të hyrë, përditësuar, marrë dhe hequr të dhënat personale. Të kemi marrë! Ne jemi krijuar si vetë-shërbim që nga fillimi dhe ju kemi dhënë gjithmonë akses në të dhënat tuaja dhe të dhënat e klientëve tuaj. Ekipi ynë i mbështetjes së klientit është këtu për ju për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me punën me API.

Na kontaktoni

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.
Përmes këtij linku: http://workaddiction.org/?page_id=989

sqShqip